Kød

Slagter Winther

Kulinarisk ambassadør Det norske dagblad VG lavede en undersøgelse, hvor man spurgte nordmændene,...

Javascript is required to view this map.
Hjørringgade 59850 Hirtshals Email Åbningstider:
Website Man-Lør: 8.00-17.00 Søn: 9.00-13.00
Tel: 9894 3236
 
 

Kulinarisk ambassadør Det norske dagblad VG lavede en undersøgelse, hvor man spurgte nordmændene, hvilke navne i Danmark, de kender bedst. Svarene kom i følgende rækkefølge: H.C. Andersen, Dronning Margrethe og Slagter Winther i Hirtshals! Butikken har eksisteret siden 1934 på "Den Grønne Plads" i Hirtshals centrum, tæt på gågaden - med "skævt" kig til hawet. Her slagtes hver uge 15 kreaturer, 40 grise og 10 lam fra Nordjylland, hvoraf en stor del sælges fra egen slagterbutik. Forholdet mellem pris og kvalitet er i fokus, idet mester har den holdning, at alle fordyrende led må være fjernet, for at kunderne kan få den bedste kvalitet til den bedste pris. Kombinationen af eget slagtehus, butik, mesters gode købmandskab og næse for kvalitet samt personalets høje faglighed går derfor altid op i en højere enhed – til kundernes fordel! Slagter Winther fremstår således troværdigt som en sand ambassadør for alt det "gode fra Danmark". Mester Karl Chr. Lunden er ydmyg, når man spørger ind til virksomhedens succes, "vi gør bare som vi plejer", siger han. Men prøv lige den legendariske hvidløgssalami med Læsø-salt, den hjemmelavede rullepølse, Slagter Winthers hamburgerryg eller den særlige specialitet, "Røget Culotte" som afskåret pålæg – heri findes hele den sande historie om "Smagen af Nordjylland!" DANISH CULINARY AMBASSADOR Butchers Slagter Winther is seen by loyal customers as a true and honest ambassador of all good things from Denmark. Owner Karl Chr. Lunden is extremely cost conscious - for the sake of his customers, who deserve the best quality at the best price. The combination of having its own slaughterhouse alongside with the shop goes nicely hand in hand with the owner’s great business talent and fine nose for quality paired with the professional competence of the staff! And his humble explanation of the shop’s success: ”We just do what we’re used to”.